Bestuur&Trainers

Bestuur:

Voorzitter               : John van Ginkel

Secretaris               : Wilma Koper

Penningmeester    : Erwin Mulder

Technische zaken : Arjen Servaas

Algemeen lid:         : Alexander de Vries

Trainers:

Rein Beer(3de Dan)

Erwin Mulder(2de Dan)

Arjen Servaas(1e Kyu)

Jasper Koenders(1e Kyu)

Iwan Bax(2de Kyu)

In onze gedachte: Gilbert Herst (Ere Lid -1e Dan)

  

 

 

In Memoriam Gilbert Herst  

                                                                     11 oktober 1954 – 19 juni 2018

 

Gilbert Herst (Trainer)

Ik ben Gilbert Herst, 62 jaar en geef al 36 jaar judo les in Lelystad.
Ben nu samen met 3 Judo maatjes een eigen vereniging begonnen wat mij veel energie en plezier geeft. 
Judo is voor mij een deel van mijn leven en hoop dit nog lang te kunnen doen, samen met m'n leerlingen en met ons team.

 

 

                                                             Hartelijke groetjes en hopelijk tot ziens,
                                                                                  Gilbert Herst

 

                    Gilbert Herst is per 11 april 2018 benoemd als ERELID van Judovereniging KIAI Lelystad.

 

 

 

Kent u ze al ?

John van Ginkel (voorzitter)

Mijn naam is John van Ginkel en binnen de judovereniging KIAI is mijn functie “voorzitter”. Ik ben geboren in negentieneenenzeventig, getrouwd en samen hebben we twee kinderen. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam voor een bedrijf dat technische inspecties uitvoert binnen de industrie, chemie en petrochemie. Hier ben ik verantwoordelijk voor een groep mensen in de rol van manager industriële inspecties West Nederland. Mijn hobby’s zijn techniek, studeren, judo en uitdagingen aangaan om samen met een groep mensen die dezelfde gedrevenheid en de passie hebben als ikzelf van niets, iets tot een succes te maken.

 Deze uitdaging heb ik dan ook gevonden binnen de judovereniging KIAI om met een groep enthousiaste mensen, die zichzelf aan u zullen voorstellen, judovereniging KIAI tot een groot succes te maken.

 

 


Wilma Koper (Secretaris)

Mijn naam is Wilma Koper en ik ben de secretaris van KIAI.

Ik ben betrokken bij judo sinds 2007, toen mijn dochter (toen 6 jaar) judoka werd. Destijds was ik alleen passief betrokken, als toeschouwer, maar sinds de oprichting van KIAI ben ik dus actief binnen het bestuur.

 

Daarnaast heb ik een fulltimebaan en een gezin. Als er nog tijd

over is dan ga ik graag op pad met de camper, wandelen in de natuur, musea bezoeken, tuinieren en lezen.

Ik vind judo een geweldige sport om naar te kijken en ik geniet van het plezier dat de judoka’s

 

hebben op de mat en bij de activiteiten die wij om het judo heen organiseren.

 

 


Erwin Mulder (Trainer)

Ik ben Erwin Mulder, 30 lentes jong en een ras Lelystedeling. Judo maakt een belangrijk deel van mijn leven uit, ik beoefen het inmiddels bijna 24 jaar en sta nog elke week zelf te oefenen op de judomat. In al die jaren heb ik mijn zwarte band (2e Dan) mogen halen en mijn trainerspapieren. Naast trainer van Judovereniging KIAI Lelystad ben ik judoscheidsrechter. In mijn vrije tijd heb ik een baan als boekhouder. Judo is zo enorm leuk omdat het een veelzijdige en dynamische sport is, hiernaast zitten er ontzettend veel facetten in waar iedereen wat mee kan in zijn of haar verdere leven zgn. skills of life. Binnen Judovereniging KIAI Lelystad heb ik de eer om iedereen vanaf 4 jaar te mogen lesgeven en dat is mij een waar genoegen. Welkom en bedankt voor het vertrouwen!

 

 


Rein Beer (Trainer)

Mijn naam is Rein Beer en ja ook ik ben ooit geboren, dat gebeurde in Leiden en wel op 1 maart 1959.

Met judo ben ik begonnen toen ik een jaartje of 6 was en dat had alles te maken met een zekere Anton Geesink die in die tijd wereldkampioen werd.

Mijn 1e Dan (zwarte band) haalde ik een maand na mijn 16e verjaardag. Op de 2e Dan was het wat langer wachten, die haalde ik in 2012, ik had zeg maar een soort van sabbatical die wat langer duurde. Ik was 56 jaar alweer bij het behalen van de 3e Dan in 2015 dankzij trainer Gilbert en mijn judo maatje Erwin.  

 

Naast het judo en judo les geven is (zee)zeilen mijn grootste passie, met mijn zelfgebouwde boot van 11 mtr. tochten maken blijft het mooiste wat er is. Hond Baloo, lezen, houthakken, wind- en kitesurfen, powerkiten en wandelen maken het feest compleet.

 

 

 


Arjen Servaas (Trainer)

Hallo, ik ben Arjen Servaas.

Vader van 2 kinderen, een dochter en een zoon. Beide hebben kinderen dus draag ik ook de ere-titel Opa.

In de vrije tijd probeer ik al 28 jaar de nobele budosport Judo te leren. 

 

Het is een van de meest mooie sporten die er is. Heb vele jaren bij judovereniging Randori in Klaaswaal naast judo ook een bestuursfunctie gehad. Sinds een paar jaar mag ik de kinderen judo proberen te leren. Heerlijk veel plezier, kennis en kunde proberen door te geven is een eer. Ik hoop dan ook nog vele jaren dit te mogen doen. Kom gerust naar me toe wanneer je vragen hebt.

 

 


Iwan Bax (Trainer)

Ik ben Iwan Bax geboren op 19 augustus 1979 in Alphen aan den Rijn. 

Ik ben dankzij mijn kinderen aangestoken met het Judo virus, ik ben op latere leeftijd begonnen met de sport en doe dit met zoveel plezier, dat ik wat ik zelf leer graag over wil brengen naar anderen. Mijn doel is om de zwarte band te halen en zelf ook les te geven, tot die tijd ben ik Dojo assistent op de donderdagavond en ondersteun ik bij de lessen. 

 

In mijn overige vrijetijd doe ik graag stedentrips met mijn vrouw samen en leuke dingen met de kinderen en zo af en toe game ik ook nog. 

 

 

 

 

Jasper Koenders (Trainer)

Ik ben Jasper Koenders en ben begonnen met judo als kind. Bij meester Gilbert heb ik het geleerd en toen mijn eigen kinderen gingen judoën heeft hij mij verleid om zelf ook weer te beginnen. Ik leer de kinderen van de donderdag samen met meester Arjen judoën en zelf krijg ik natuurlijk ook nog les want plezier staat voorop maar wel lekker sporten natuurlijk.

Alexander de Vries (Bestuurslid)

Ik ben Alexander de Vries, ik ben geboren in Changzhou, China. Ik ben 18 jaar oud en zit al 8 jaar op judo. Toen ik begon met judo was het een sport die ik moest doen, maar uiteindelijk is judo de sport geworden die een enorme passie is voor mij. Verleden jaar heb ik mijn 1e dan behaald met mijn maatje Aurora Koeckhoven. 

Judo is mijn passie en daarom help ik graag bij de judo lessen, onderhoud ik de website en zit ik in het bestuur.

Nathalie van Herwaarde (Ledenadministratie)

Hallo,

 

Mijn naam is Nathalie van Herwaarde. Ik ben getrouwd en heb vijf kinderen waarvan er een judoot. Carmen doet sinds haar zesde aan judo en na verschillende verenigingen is ze bij KIAI beland waarvan ik in 2019 de ledenadministratie heb overgenomen.